Reisaanbod

Op deze pagina vind je het aanbod van mijn reizen. Mijn doel is om vier keer per jaar een reis te maken met een eigen thema. Op deze manier laat ik je de Costa Blanca op zijn allermooist zien gedurende het gehele jaar.

Februari: Schouwspel van de Amandelbloesem
Februari is de maand waarin de amandelbomen in bloei staan. Het Vall de Pop is dan bedekt met een wit/roze sluier van amandelbloesem. Tijdens deze reis zullen we in deze vallei meerdere dorpjes bezoeken waarbij er onderweg meerdere momenten zullen zijn waarop je prachtige foto’s kunt maken van dit schouwspel. Lees meer..

April: Altea en de oogst van de níspero
April en mei zijn mooie maanden om de natuur rondom Altea te ontdekken. Naast de níspero boomgaarden vind je in het binnenland een prachtig stuk natuur met een stuwmeer en watervallen die we gaan bezoeken. Verder bezoeken we een prachtig oud dorpje met een kasteelruïne waar we een prachtig uitzicht hebben over het stuwmeer. Lees meer..

September: Reis naar de oorsprong van de rozijnen
Deze reis staat in het teken van de traditionele druivenoogst in de streek. Van de druiven wordt niet alleen wijn gemaakt maar in dit gebied worden ook druiven verbouwd die gedroogd worden tot rozijnen. Het merk “Sultana” is ontstaan in de 19e eeuw in Javéa. Tijdens deze reis bezoeken we diverse plaatsen die een belangrijke rol spelen en/of hebben gespeeld in de agricultuur van deze omgeving. Lees meer..

Enthousiast geworden? Neem contact met mij op en ik vertel je vrijblijvend alle ins en outs van mijn reizen.

Het reisje met Petra was super. Goed verzorgd, prijs/kwaliteit goed in balans. Ze is goed op de hoogte van de Spaanse taal. De opbouw van het reisje is fijn in elkaar gezet. Niet te vermoeiend en genoeg vrije tijd. Duidelijke afspraken, komt alles goed na. Petra hartelijk dank voor de fijne dagen. — Annemieke